Ohjaaja nuorisokotiin Hämeenlinna

Ansök senast  28.10.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Pollentien nuorisokotiin Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle Hämeenlinnaan. Työ alkaa 11.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Pollentien nuorisokokoti on 7-paikkainen, perustason kuntouttava lastensuojeluyksikkö. Sinulla on tärkeä rooli olla läsnäoleva aikuinen nuorten arjessa. Pääset omilla vahvuuksillasi vaikuttamaan arjen sisältöön. Tuo mukanasi innostus taiteeseen, liikuntaan, musiikkiin, luontoon tai ihan vaan mukavaan yhdessäoloon.

Yksikkö toimii nuorille kotina. Me aikuiset vastaamme kodin askareista yhdessä nuorten kanssa. Kaiken tekemisemme keskiössä on nuori, mutta työskentelemme tiiviisti myös perheen kanssa. Työnkuvaan kuuluu verkostotyö mm. koulun ja terveydenhuollon kanssa sekä raportointia ja asiakirjojen laatimista. Toivomme sopeutumista erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin.

Pollentien nuorisokodin tiimissä työskentelee 7 ohjaajaa sekä yksikön lähijohtaja. Aamu- ja iltavuoroissa työskentelee 2-3 työntekijää, yövuorossa 1. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä, mutta pystyt omilla toiveillasi vaikuttamaan työvuorojen suunnitteluun.

Tiimimme on täynnä huumoria, välittämistä ja rautaista ammattitaitoa. Toteutamme systeemistä lastensuojelua, johon kaikki ohjaajat koulutetaan. Teemme paljon yhteistyötä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kahden muun lastensuojeluyksikön kanssa. Olet osa laajaa positiivista, kehittämismyönteistä alan ammattilaisten yhteisöä.

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, amk-tutkinnon suorittanut sosionomi, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi. Olet halukas kehittymään lastensuojelun osaamisessasi. Työ vaatii sinulta ensiaputaidot, lääkeluvan sekä hygieniapassin. Näihin saa tarvittaessa koulutuksen työnantajan puolesta. Ajokorttia tarvitaan arjessa, mutta oman auton käyttö ei ole välttämätöntä. Nuorten kuljetuksia varten nuorisokodilla on oma auto. Tiimi perehdyttää sinut vankalla osaamisella ja ammattitaidolla. Arvostamme työyhteisössämme sitä, että olet rohkeasti oma itsesi!

Hakuaika päättyy 28.10.2024 ja haastattelut pidetään 1.11. ja 4.-5.11.2024.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 2786,86 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme iltatyö-, yötyö-, lauantaityö- ja pyhätyökorvausta sekä kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Noudatamme jaksotyöaikaa kuuden viikon tasoittumisjaksolla. Viikkotyöaika on 38,25 h. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Soita meille matalalla kynnyksellä ja kysy lisää!

Lähijohtaja Essi Valtanen p. 0403584725, essi.valtanen@omahame.fi

Pollentien nuorisokodin ohjaajat p. 0503516775

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare