test

Ohjaaja AMK (kotihoito, Jämsä)

Ansök senast  13.5.2024 15:45

Jämsän alueen kotihoitotiimit liittyivät osaksi Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluita 1.4.2024. Toiminta jatkuu tutuissa toimipisteissä tutun henkilöstön voimin. Nyt etsimme joukkoamme vahvistamaan uusia ammattilaisia!

Sykkiikö sydämesi ikääntyvien parissa työskentelylle? Haluamme tuottaa laadukasta kotihoidon palvelua asiakkaillemme ja tarvitsemmekin sinua joukkoomme. Haemme Jämsän kotihoidon alueelle vakituisiin työsuhteisiin kahta

OHJAAJAA (AMK)

Kotihoidossa tuemme asiakkaitamme yksilöllisen asiakassuunnitelman mukaan, jotta he voivat suoriutua jokapäiväisistä toimista omassa kodissaan. Asiakkaamme asuvat Jämsän, Hallin ja Länkipohjan alueilla. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Jämsässä, mutta toimit säännöllisesti koko alueella. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Työvuorosi ovat pääasiassa arkiaamuissa, mutta jossain määrin voit halutessasi tehdä myös muita vuoroja.

Ohjaajan on tärkeää tuntea alueensa asiakkaat, ja tunnistaa heidän muuttuvia tilanteita, jolloin hyödynnät palveluohjauksellista osaamistasi asiakkaan hyväksi ja tiimin tukena toimien. Olet osa moniammatillista tiimiä kotihoidossa ja laajemminkin, esimerkiksi asiakasohjaajan ja terapeuttien kanssa. Sinulla on rooli asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa, tavoitteiden asettamisessa ja tuen suunnittelussa moniammatillisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden asioiden valmistelu moniammatillista tiimiä varten, jonka toimintaa starttaillaan. Roolisi on tärkeä siis myös asiakasprosessien uusien käytäntöjen jalkauttajana. Tehtäviisi kuuluu myös mm. Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelua sekä omaisyhteistyötä.

Aamupäivisin työ painottuu kotihoidon asiakastyöhön, eli itsenäisesti tehtäviin asiakkaan asiakassuunnitelman mukaisiin kotikäynteihin sisältäen myös hoiva- ja hoitotyötä osaamisesi huomioiden. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi tarkoituksenmukaisille asiakkaille.

Toivomme sinulta innostavaa ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja, sillä tarvitsemme sinua kehittämään kotihoidon kokonaisuutta kanssamme. Työtä teet yhdessä toisen ohjaajan, palveluvastaavan, vastaavan sairaanhoitajan sekä ihan koko tiimin kanssa. Perehdytyksesi tullaan suunnittelemaan yksilöllisesti. Verkostoidut myös koko Keski-Suomen hyvinvointialueen kotihoidon ohjaajien kanssa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Me odotamme kovasti hakemustasi. Toivottavasti näemme pian!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Koska tehtävä on uusi toimipisteessä, lisätietoja siitä antavat:

-

Saila Rossi-Varsell, palvelupäällikkö (en ole tavoitettavissa ajalla 25.4.-5.5.)

p. 040 614 9803

saila.rossi-varsell@hyvaks.fi

-

Susanna Lassila, palveluvastaava (yhteydenotot ajalla 25.4.-5.5.)

p. 040 528 4339

susanna.lassila@hyvaks.fi

-

Toimipisteeseen liittyviin muihin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava:

-

Päivi Laukkanen

p. 040 529 6422

paivi.laukkanen1@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare