Obduktiopreparaattoriksi oppisopimuskoulutuksella, Kuopion yliopistollinen sairaala

Ansök senast  18.11.2024 12:00

Hei, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella obduktiopreparaattoriksi!

Meille Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskukseseen, haetaan obduktiopreparaattori oppisopimusopiskelijaa määräaikaiseen tehtävään Kliinisen patologian yksikköön.

Obduktiopreparaattorin pääasialliset tehtävät ovat lääketieteellinen ruumiinavaustoiminta (mm. esiavaus, obdusenttien avustamien näytteenotossa, vainajien sulkeminen ja siistiminen) vainajien säilytystoiminta sekä erilaiset oman tiimin toimistotehtävät.

Mitä odotamme sinulta?
Obduktiopreparaattorin oppisopimukseen hakeutuvalla tulee olla vähintään sosiaali- ja terveysalan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai vastaavasta tutkinnosta vaadittava osaaminen.

Obduktiopreparaattorin työssä edellytetään tietojen dokumentointitaitoja ja työskentelyä moniammatillisessa työryhmässä. Lisäksi työssä tarvitaan palvelualttiutta, hienotunteisuutta, empaattisuutta ja kykyä kohdata ammatillisesti vainajan omaisia ja läheisiä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen sekä ohjaajan koko opiskeluajallesi. Palkkaus määräytyy osaamispisteiden ja SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja valinta
Jos sinut todetaan haastattelun perusteella sopivaksi kouluttautumaan obduktioreparaattorin tehtävään, tulee sinun hakea obduktioteknikon oppisopimuskoulutukseen ammattiopistoon. Koulutukseen hyväksymisen jälkeen hakijan kanssa solmitaan oppisopimus.

Oppisopimuskoulutukseen sisältyvät lähiopetuspäivät ovat opiskelijalle palkallisia edellyttäen, että opiskelijan opinnot ovat edenneet suunnitelman mukaisesti.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Koeajan pituus on puolet määräaikaisen oppisopimuksen pituudesta tai enintään kuusi (6) kuukautta.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Tarja Kauppinen, p.0447113480, tarja.kauppinen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meillä hyvinvointialueella yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitta sitä, että työn tarve määrittää työskentelysi sijainnin. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja verkostoidut kollegoiden kanssa. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare