Lyhytaikaisia sijaisuuksia ruokapalvelussa

Rauman kaupungin Ruokapalvelut tuottaa ateriapalveluita päivähoidon ja koulujen lapsille ja nuorille, sairaaloiden ja terveyskeskuksen potilaille, sosiaali- ja vanhuspalveluiden asukkaille, henkilöstöruokailun ja sairaalan kahvion asiakkaille. Ruokapalvelussa työskentelee päivittäin 130 alan ammattilaista. Ruokapalvelussa on kaksi tuotantokeittiötä, yksi valmistuskeittiö ja viitisenkymmentä palvelukeittiötä.

Ruokapalvelut hakee sijaisia eripituisiin työtehtäviin ruokapalvelun eri toimipisteissä.
Edellytämme alan koulutusta tai työkokemusta alalta.

Odotamme, että kannat vastuun työstäsi ja ympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit erinomaiseen laatuun. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, taitoa organisoida työtehtäviä sekä halua kehittyä ja kehittää omaa työtään.

Tarjoamme kehittävän ja kannustavan työilmapiirin vakaan ja turvallisen työnantajan palveluksessa.

.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Nanun palveluyksikkö, ruokapalveluesimies SIrpa Kaura puh. 040-1881505
Steniuksen palveluyksikkö, ruokapalveluvastaava Tarja Itänen puh. 044-7935256
Henkilöstösihteeri Outi Roslund 044-7935254

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut, Ruokapalvelu
Osoite: Rauma

Rauman kaupunki on vetovoimainen 40000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 3000 työntekijää, joista 1000 työskentelee sosiaali- ja terveysvirastossa. kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.