Lyhytaikaisia sijaisuuksia puhtauspalvelussa

Rauman kaupungin puhtauspalvelut tuottavat siivouspalveluita päivähoidon, koulujen, virastojen, sairaala- ja terveyskeskustoiminnan sekä palveluasumisyksiköiden tiloihin. Puhtauspalvelussa työskentelee 130 alan ammattilasista, turvaten kaikille kaupungin toimialoille puhtaat ja viihtyisät tilat.

Puhtauspalvelu hakee laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin eri asiakaskohteissa.
Edellytämme alan koulutusta tai työkokemusta alalta.

Odotamme, että kannat vastuun työstäsi ja ympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit erinomaiseen laatuun. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, taitoa organisoida työtehtäviä sekä halua kehittyä ja kehittää omaa työtään.

Tarjoamme kehittävän ja kannustavan työilmapiirin vakaan ja turvallisen työnantajan palveluksessa.

.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: Pirjo-Liisa Raula, puh. 0505649619 koulut, päiväkodit, uimahalli ja virastot, Helena Takaveräjä, puh. 0401809700 ja Noora Sihvonen, puh. 0444035457 terveyskeskus, sairaala ja vanhainkodit.

Rauman kaupunki, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Henkilöstön hyvinvointi ja työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Palveluksessamme on noin 2900 työntekijää.