test

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Kittilä

Ansök senast  2.5.2024 15:00

Kittilään haetaan vakituista lastensuojelun sosiaalityöntekijää!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA.

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa perheiden ja työikäisten palveluihin, Pohjoisen Lapin palvelualueelle Kittilään.

Työntekijöiden tukena ovat pohjoisen palvelualueen esihenkilöt ja yhteistyötiimit sekä työnohjaus. Tehtävässä pääset kehittämään ja vaikuttamaan lastensuojelun toimintamallien ja yhteisten työkäytäntöjen muotoutumiseen. Työhön voi kuulua asiakastyötä myös muissa pohjoisen palvelualueen toimipisteissä. Sosiaalityöntekijältä toivotaan osallistumista virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalityön päivystykseen, josta saa erilliskorvauksen. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja.
Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 100 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 300€/kk puolen vuoden ajan. Virkasuhteessa noudatetaan 6kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaika päättyy 2.5.2024 klo 15.00. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Paula Viisainen, lastensuojelun palvelupäällikkö, paula.viisainen@lapha.fi, p. 0400 139684

Suvi Seikkula, vastuuyksikköjohtaja, suvi.seikkula@lapha.fi, p. 040 6876503

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare