test

Laitoshuoltajia (Keski-Suomen hyvinvointialue, Jyväskylän seutu)

Ansök senast  15.10.2024 15:45

Kiinnostaisiko sinua mukava työ puhtauspalveluissa? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä erilaisten kohteidemme puhtaanapidon ja ateriahuollon tehtävissä.

Tule tekemään Keski-Suomen hyvinvointialueen siisteintä työtä puhtaus- ja tekstiilipalvelujen tiimeihin!

Haemme työkaveriksemme eri mittaisiin sijaisuuksiin siivous- ja osastoruokailupalveluihin

LAITOSHUOLTAJIA

Työskentely on monipuolista ja vaihtelevaa siivous - ja osastoruokapalvelu työtä riippuen kohteista ja perehdytämmekin sinut hyvin tehtäviisi. Käytössäsi on nykyaikaista siivousalan ja ruokapalvelun teknologiaa, joka helpottaa työntekoasi.

Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan tarjoamme työtä
- terveysasemilla (Kyllö, Palokka ja Muurame)
- alueellisen osastotoiminnan osastoilla (Kyllö, Muurame)
- asumispalveluyksiköissä (Jyväskylän alueella; Palokan alue, keskustan alue, Vaajakoski, Huhtasuo, Kuokkala, Korpilahti, Kinkomaa

Työskentely meillä on monipuolista ja vaihtelevaa sekä pitää sisällään siivoustyötä, ateriahuoltoa ja tekstiilihuoltoa.

Yksiköittäin työn sisältö voi painottua yhteen osa-alueeseen tai sisältää laajasti sekä siivouksen, ateriahuollon että tekstiilihuollon työtehtäviä. Ateriahuolto sisältää mm. ruuan tilausta, esille laittoa, astiahuoltoa ja omavalvontaa. Tekstiilihuollossa asukasvaatteiden pesua, tekstiilitilauksia ja hyllytystä. Työtä tehdään vuorotyönä maanantaista perjantaihin tai maanantaista sunnuntaihin.

Jokaisessa yksikössämme saat työsi tueksi osaavan joukon työkavereita, jotka ottavat sinut ilolla vastaan. Iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa.

Puhtaus- ja ravintola-alan perustutkinto ja/tai työkokemus on työssä eduksi, mutta ei välttämätön edellytys työn tekemiselle. Voit olla esimerkiksi välivuoden pitäjä, opiskelija tai jo alan ammattilainen - perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin, huomioiden aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja toivomme sinulta riittävää tai hyvää suomen kielen taitoa.

Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa ja edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Kerrothan hakemuksessasi toiveesi alueen, yksiköiden, tehtävien ja työskentelyajankohdan suhteen. Haastatteluun kutsutaan hakemuksen perustella, joten täytäthän sen huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!
Jos työn laatu ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle kunnia-asia ja ripeä työote tavaramerkkisi, voit olla etsimämme henkilö!

Lämpimästi tervetuloa joukkomme, odotamme jo hakemustasi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Emilia Rantanen

palvelupäällikkö

p. 050 4393728

emilia.rantanen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare