Laitoshuoltaja sijaisuus Kanta-Häme

Ansök senast  10.12.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle laitoshuoltajia määräaikaisiin tehtäviin. Työn kesto on alle 90 päivää. Melkein aina on tarjolla yhdestä työvuorosta useampaan viikkoon kestäviä keikkoja aamu- ja iltavuoroissa sekä arkisin että viikonloppuisin. Oma Hämeen sairaala- ja laitoshuollossa on tarjota sinulle monipuolista työtä, josta saat kelpo korvauksen.

Sijaisuuksia voit tehdä eri puolilla Kanta-Hämettä, kuten Tammelassa ja Jokioisilla ikäihmisten asumispalveluissa ja Ypäjällä sote-keskuksessa. Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Janakkalassa töitä on eri asumispalveluyksiköissä ja Riihimäen sairaalassa, kun taas Hämeenlinnassa työt ovat Kanta-Hämeen keskussairaalassa eli Kantiksessa.

Asiakas on meidän työmme keskiössä. Varmistamme työllämme, että tilat ovat puhtaat. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaamme saavat ateriansa ja dieettiannoksensa ajallaan juuri oikealle henkilölle tarjoiltuna. Ateriat rytmittävät työpäiväämme vuodeosastoilla ja limitämme siivoustyön sopiviin hetkiin aamu- tai iltavuoron työjärjestyksen mukaisesti. Osastojen ja yksiköiden huoltohuoneissa puhdistamme hoidossa käytettäviä välineitä pääosin desinfioivissa pesukoneissa mutta myös tarvittaessa käsin. Lisäksi kuljetamme Kantiksessa asiakkaita talon sisällä esimerkiksi erilaisiin tutkimuksiin. Kaikkialla huolehdimme, että jätteet päätyvät niille kuuluviin paikkoihin kuljetettaviksi pois.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puhtausalasta, vaan perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Sitoudumme tarjoamaan työtä sovituksi ajaksi. Toivomme, että myös sinä olet tämän luottamuksen arvoinen. Omaa kollegaasi, palveluohjaajaasi ja lähijohtajaasi voit aina lähestyä kysymyksin, sillä hyvässäkin perehdytyksessä aina jää kysymyksiä avoimiksi. Lisäksi kaikkea tietoa perehtyjä ei voi omaksua kerralla. Työtiimeissämme sinulla voi olla 1-10 kollegaa. Nimeämme sinulle tiimistäsi vastuuhenkilön.

Kelpoisuusehtona on mikä tahansa ammatillinen koulutus. Odotamme, että olet oma-aloitteinen, työhön tarttuva, huolellinen ja palvelet asiakkaita mielelläsi ja kohteliaasti. Suomen kielellä sinun on selviydyttävä tavanomaisista asiakaspalvelutilanteista, ymmärrettävä suomenkieliset perehdytysohjeet sekä hätätilanteissa tilannekohtaiset ohjeet. Työtiimimme ovat suomenkielisiä.
Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Peruspalkkasi on 2198,81 euroa kuukaudessa ja maksamme sen kunkin kuukauden viimeisenä arkipäivänä. Työvuoron pituus 7 tuntia ja 39 minuuttia. Työasun saat meiltä mutta sinulla on oltava omat, turvalliset työjalkineet. Teemme kanssasi kirjallisen työsopimuksen, jossa noudatamme SOTE-sopimuksen ehtoja.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyy myös lomapäivien kertymä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Lisätietoja Forssan alueen paikoista saat Kristiinalta 040 759 0291,

Janakkalan paikoista Annelta 050 309 7902,

Riihimäen seudun paikoista Tarjalta 050 368 4247 ja

Kantiksen paikoista Ullalta 040 632 7779, Pialta 040 352 6415 tai Sannalta 040 630 6760.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare