Lähihoitajia ja sairaanhoitajia - Rauman kaupunki

Lähihoitajia ja sairaanhoitajia

Haemme aktiivisia ja motivoituneita lähi- ja sairaanhoitajia kesätöihin Rauman kaupungille, sosiaali- ja terveys-toimialalle. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden tutustua monipuolisiin ja mielenkiintoisiin hoitotyön tehtäviin tehostetun palveluasumisen yksiköissä, kotihoidossa sekä perusterveydenhuollon toimipaikoissa. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös alan opiskelijat.
Lääkehoidon toteuttamisen edellytyksenä on Love-kokonaisuuden suorittaminen tehtävien vaatimusten mukaisesti. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.
Hakemuksia käydään jatkuvasti läpi ja hakijoita kutsutaan haastatteluun tarpeen mukaan. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä opintorekisteriote opiskelijoiden osalta.

Täytä sähköinen hakemus alla olevasta linkistä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Lisätietoja antaa Hoitotyön henkilöstöpalvelujen ylihoitaja Outi Arvela p.040 180 9752 tai sähköpostitse outi.arvela@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Hoitotyön henkilöstöpalvelut
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan