test

Lähihoitajan sijaisuus varahenkilöstön osasto- ja pkl-kiertoalueella Kanta-Hämeen keskussairaalassa

Ansök senast  6.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä? Haemme Kanta-Hämeen keskussairaalan varahenkilöstön osasto- ja poliklinikkakiertoalueelle lähi- tai perushoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen! Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.4.2025 asti.

Varahenkilöstön tehtävänä on turvata potilashoidon jatkuvuus akuuteissa poissaoloissa. Osasto- ja poliklinikka-alueen lähihoitajana työskentelet tarpeen ja osaamisesi mukaan monipuolisesti sairaalan eri yksiköissä painottuen kirurgian-, sisätautien- ja neurologian vuodeosastoihin, sekä poliklinikoihin. Tehtäväalue on mielenkiintoinen ja työpäiväsi ovat vaihtelevia. Varahenkilöstön lähihoitajan kiertoalueeseen kuuluu 1-4 yksikköä.

Hae heti, jos haluaisit oppia lisää esimerkiksi sisätautipotilaiden hoitopolun monimuotoisuudesta tai kirurgisten potilaiden hoitotyöstä painottuen postoperatiiviseen hoitotyöhön!

Kaikki yksiköt sijaitsevat lähellä toisiaan samassa rakennuksessa. Varahenkilöstössä sinua odottavat mukavat työkaverit sekä innostava työyhteisö. Tämä työyhteisö koostuu 61 hoitotyön rautaisesta ammattilaisesta, jotka ovat jaettu kolmeen osaamisperusteiseen tiimiin: osasto- ja poliklinikka, akuutti- sekä psykiatrian toimialueille. Varahenkilöstössä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin, sillä yksikön työvuorolistat suunnitellaan yhteisöllisesti. Autolla kulkeville tarjoamme ilmaisen pysäköinnin sairaalan alueella.

Työ on 2-vuorotyötä, mukaan lukien viikonloput. Kelpoisuusehtona valmiilla lähihoitajalla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2438,47 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa, jos tulet työskentelemään lapsipotilaiden parissa. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Tanja Lindqvist, puh. 050 332 0503, tanja.lindqvist@omahame.fi

Apulaisosastonhoitaja Milla Tenhunen, puh. 03 629 2436, milla.tenhunen@omahame.fi

Apulaisosastonhoitaja Helena Joensuu puh. 03 6292436 , helena.joensuu@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare