test

Lähihoitajan sijaisuus avosairaanhoidon kiireettömällä vastaanotolla Riihimäen seudulla

Ansök senast  8.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen perusterveydenhuollon kiireettömään vastaanottoon! Kyseessä on sijaisuus ajalle 25.6. - 31.12.24. Enin osa työpäivistä tulee sijoittumaan Riihimäelle, mutta lähihoitajat työskentelevät vuorollaan autonomisen työvuorosuunnittelun mukaisesti myös Hausjärven ja Lopen toimipisteillä.

Lähihoitajan työ vastaanotolla on monipuolista, itsenäistä päivätyön luonteista työtä maanantaista perjantaihin. Työaika on keskimäärin 38,25 h/vko. Meillä yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen! Lähihoitajilla on useita, mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. itsenäisen toimenpidekirjan hoitaminen, asiakastyö, hoidon ohjaus ja neuvonta palvelupisteissämme, sekä oman mielenkiinnon ja kokemuksen mukaan valikoituvia sijoituksia, kuten silmänpohjakuvausten hoitaminen.

Riihimäen seudun perusterveydenhuollon palvelualueen kiireettömällä vastaanotolla toimii monialainen tiimimalli. Tiimissä sairaanhoitajat huolehtivat yhdessä lääkärityöparin kanssa alueensa väestön sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Lähihoitaja on tärkeä osa jokaista monialaista tiimiä ja kollegiaalista tukea saa yksikkömme muista lähihoitajista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Hakemamme hoitotyön ammattilainen kohtaa asiakkaat ja muut työyhteisön jäsenet empaattisesti ja suhtautuu muutoksiin avoimin mielin. Hän on innokas kehittämään ja kehittymään, sekä päivittänyt lääkehoidon osaamisensa ja suorittanut LOVe-tentin tai vastaavan.

Oma Hämeellä saat käyttöösi laajalti työsuhde-etuja kuten:
- lounasetu
- työmatkaetu
- kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
- työterveyshuollon Terveystalossa.
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Työpaikan osoite on Kontiontie 77, 11120 Riihimäki.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana.

Palkka on 2438,47 € + tva 54,78 €. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Johanna Juvainen, p. 0403305603, johanna.juvainen@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare