Lähihoitaja (Palvelukeskus Lehtiniemi, Lahdelmakoti, Keuruu), määräaikainen

Ansök senast  1.10.2024 15:45

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Voit olla kokenut tai vasta-alkaja - meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Tule työkaveriksemme! Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.9.2024 - 30.4.2025

LÄHIHOITAJAA

Lahdelmakoti on 20-paikkainen ikääntyvien asumispalveluiden yksikkö. Meillä on yksi vuorohoitohuone.

Lähihoitajan työ koostuu lääkehoidosta, perushoidosta ja viriketoiminnasta. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja osaava - toivomme sinulta samaa. Ohjaamme ja koulutamme sinua, jotta työn salat avautuvat. Työ ei aina ole ruusuilla tanssimista, mutta usein meillä on kuitenkin hauskaa. Tervetuloa joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Reea Mäkinen

vs. palveluvastaava

p. 050 353 1784

reea.makinen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare