Lähihoitaja/ Ohjaaja, Toimintakeskus Imatran Toimis

Ansök senast  29.10.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 80 % työajalla Toimintakeskus Imatran Toimikseen. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työtehtävät ovat kehitysvammaisten päivätoiminnan ohjaajan tehtäviä toimintakeskus Imatran Toimiksen yksikössä.

Ohjaaja vastaa asiakkaiden yksilö- ja ryhmänohjauksesta huomioimalla asiakkaan tuen tarpeet, vahvuudet sekä toimintakyvyn. Työntekijä tekee moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden, ammattilaisten ja asiakkaan verkostojen kanssa. Arkemme on iloa ja touhua täynnä, tule toteuttamaan elämyksiä ja turvallista tekemistä kanssamme!

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja) ja nimikesuojatun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Eduksi katsomme työkokemuksen vammaisten parissa työskentelystä.

Työ on päivätyöluonteista, arkipäivisin. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Rikosrekisteriotteen tarkistamisvelvollisuus laajenee ensi vuoden alusta (1.1.2025 alkaen) koskemaan myös tehtäviä, joihin pysyväisluontoisesti ja olennaisesti kuuluu vammaisten kanssa työskentelyä.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.

Kontaktuppgifter

Toimintayksikön esihenkilö

Päivi Lääperi

p. 040 5321006

paivi.laaperi@ekhva.fi

Toimipisteen vastaava

Heini Inkinen

p. 040 5013099

heini.inkinen@ekhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare