Lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija (6), joulurekry, ikäihmisten palvelut, Rajakylän hoiva, Oulu

Ansök senast  13.12.2024 14:30

Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita joulun ajan sijaisuuksiin Rajakylän hoivien ympärivuorokautisen asumisen eri yksiköihin. Sijaisuudet alkavat loppuvuoden 2024 aikana ja kestävät tammikuu 12.1.2025 asti.

Haemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita joulun ajan sijaisuuksiin Rajakylän hoivien ympärivuorokautisen asumisen eri yksiköihin. Sijaisuudet alkavat loppuvuoden 2024 aikana ja kestävät tammikuu 2025 loppuun.

Rajakylän hoivien ympärivuorokautisen asumisen yksikköjä ovat:
Sanninkoti
Severinkoti
Siirinkoti

Haemme reippaita työntekijöitä ikäihmisten yksiköihin. Arvostamme asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuuksia voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelijat.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään JulkiTerhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäälliköt Vandell Ella-Ilona, Sanninkoti, p. 050 347 3837, Kemppainen Eini, Severinkoti, p. 050 361 6026 ja Meriläinen Päivi, Siirinkoti, p. 040 539 8751. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare