test

Lähihoitaja (kotihoito, Uurainen)

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Voit olla kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.

Tervetuloa työkaveriksemme Uuraisten kotihoidon tiimiin! Haemme vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Uuraisten kotihoito tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän kompaktissa, rennossa ja lämminhenkisessä kotihoidossa. Meillä on oikeasti mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tukea on saatavilla. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä. Tiimimme on itse kuvannut työyhteisöämme työperheeksi, jolle on ominaista esimerkiksi välittäminen, huumori, avoimuus ja luottamus. Meille voit siis sinäkin tulla omana itsenäsi. Ei ole myöskään väliä oletko kokenut konkari vai vastavalmistunut. Perehdytämme sinut tärkeään tehtävääsi.

Etsimme joukkoomme hyvää työkaveria, vanhustyöstä aidosti innostunutta hoitajaa ja välittävää tyyppiä. Tehtävässä tarvitaan itseohjautuvuutta sekä päätöksentekokykyä. Työ edellyttää ratkaisukeskeistä ja suunnitelmallista työotetta mutta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä tarttua ja heittäytyä hetkeen.

Työ on jakso- ja kaksivuorotyötä. Työvuorotoiveitasi kuullaan.

Kotihoidon kehittyvien palveluiden avulla tuetaan moniammatillisesti ja -alaisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs kotona asuminen.

Tuemme asiakasta tarpeen mukaisesti muun muassa:
· hygieniasta ja/tai ravitsemuksesta huolehtimisessa
· toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä
· sairaanhoidollisissa toimenpiteissä.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Heli Hirvonen, palveluvastaava

p. 040 667 2497

heli.hirvonen@hyvaks.fi

(ei tavoitettavissa 22.-26.4.2024)

-

Milja Karttunen, vastaava sairaanhoitaja

p. 040 565 7489

milja.karttunen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare