Lähihoitaja (kotihoito, Konnevesi) määräaikainen

Ansök senast  1.10.2024 15:45

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Haluaisitko liittyä meidän osaavan ja tekevään joukkoomme? Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Haemme Konneveden kotihoitoon määräaikaiseen tehtävään ajalle 18.11.2024-31.1.2025


LÄHIHOITAJAA 

Konneveden kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen.

Onko kotihoito sinulle vieras työkenttä? Ei hätää, perehdytämme sinut tehtäviin. Lisäksi tukenasi on moniammatillisen tiimin tuki. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys.
Lähihoitajana teet työtä asiakkaan kotona kuntouttavalla työotteella; ohjaamalla ja tukemalla asiakasta päivittäisissä toiminnoissa ja lääkehoidossa.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Arvostamme tekijää, joka tunnistaa omat vahvuutensa, osaten hyödyntää niitä arjen hoitotyössä. Toivomme sinulta kehittämismyönteistä, ihmisläheistä työotetta ja valmiuksia työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä. Huomioithan, että työskennellessäsi meillä tarvitset käyttöösi auton.

Työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu. Työaikamuotomme on jaksotyöaika.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia. 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tervetuloa meille töihin! 
  
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Susanna Lehtonotko

palveluvastaava

p. 040 8487842

susanna.lehtonotko@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare