Kuntoutuksen ammattilainen (kuntoutuspalvelut, Viitasaari, Pihtipudas)

Ansök senast  24.10.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme kuntoutuspalveluihin Pihtipudas-Viitasaari-alueelle vakituiseen työsuhteeseen

KUNTOUTUKSEN AMMATTILAISTA

Koulutukseltasi voit olla toimintaterapeutti, fysioterapeutti, geronomi tai kuntoutukseen suuntautunut lähihoitaja tai kuntohoitaja. Tässä tehtävässä tehtävänkuvaasi vaikuttaa koulutuksesi, kiinnostuksen kohteesi sekä aikaisempi osaamisesi. Pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Tehtäväsi voivat sijoittua arki-, avo- tai sairaalakuntoutuksen alueelle. Työskentelet Pihtiputaan ja Viitasaaren alueella - arvostamme valmiutta liikkua tarvittaessa myös muiden kuntien alueella.

ARKIKUNTOUTUKSESSA työn ydintä on ikääntyneiden henkilöiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen, sekä omassa kodissa asumisen mahdollistaminen. Arkikuntoutuksessa työntekijät osallistuvat omalla ammattitaidollaan kotihoidon kuntouttaville arviointijaksoille sekä tehostetun kotikuntoutuksen toimintaan. Arkikuntoutuksessa tehtäviin voi kuulua esimerkiksi asiakkaan kokonaisvaltaisen toimintakyvyn arviointia ja edistämistä, hoitohenkilöstön ohjaamista, apuvälinetarpeen arviointia sekä toimintakykyä edistävän työn kehittämistä. Yhteistyötä tehdään laajasti mm. asiakkaan, asiakkaan lähipiirin, kotihoidon henkilöstön ja asiakasohjauksen kanssa. Koska arkikuntoutuksen työntekijän työ on luonteeltaan liikkuvaista ja työ tehdään asiakkaiden kotona, työ arkikuntoutuksessa edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

AVOKUNTOUTUKSESSA työn ydintä on kaiken ikäisten tuki- ja liikuntaelinpotilaiden fysioterapia ja toimintakykykuntoutus. Avokuntoutuksessa työ voi sisältää esimerkiksi fysioterapiasuunnitelman laatimista toimintakykyarvioinnin perusteella tai tuki- ja liikuntaelinpotilaiden hoidon tarpeen arviointia, tutkimista ja johtopäätösten tekemistä. Avokuntoutuksessa arvioidaan potilaiden toimintakykyä laajasti huomioiden kaatumisriski ja tehdään yksilöllistä elintapaohjausta sekä ohjataan lihasvoimaharjoitteluun uudella älykuntosalillamme. Työ avokuntoutuksessa voi myös sisältää apuvälinepalvelua, missä arvioidaan apuvälinetarvetta ja lainataan apuvälineitä lyhyt- ja pitkäaikalainaan.

SAIRAALAKUNTOUTUKSESSA työntekijät toimivat kiinteänä osana moniammatillista työyhteisöä sairaalaosastolla. Sairaalakuntoutuksessa voi tuoda kuntoutuksen erityisosaamisen koko työyhteisön käyttöön ja osallistua aktiivisesti moniammatilliseen yhteistyöhön. Työ sairaalakuntoutuksessa on monipuolista ja siinä pääsee hyödyntämään vahvuuksiasi kuntoutuksen kentällä. Tehtäviin voi kuulua esimerkiksi potilaiden kuntoutustarpeen arviointia, toimintakyvyn edistämistä sekä aktiivista otetta kotiutusprosesseissa. Lisäksi työhön voi kuulua kotiutuvien potilaiden apuväline- ja jatkokuntoutustarpeen arviointia.

Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika, ja käytössämme on liukuva työaika. Täydennyskoulutamme työntekijöitämme sisäisin ja ulkoisin koulutuksin koulutussuunnitelmamme pohjalta. Vaikutusmahdollisuudet työn toteuttamiseen ovat suuret - mm. mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviin, työn toteuttamiseen sekä työaikaan (liukuvan työajan puitteissa). Tuemme lisäksi työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin, fysioterapeutin tai geronomin pätevyys (geronomi AMK tai geronomin tutkintoa edeltäneenä kokeiluaikana suoritettu tutkinto). Lisäksi valitulla voi olla lähihoitajan tai kuntohoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme sinulta kokonaisvaltaista, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa moniammatilliseen työskentelyyn.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Heräsikö kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää:

-

Mika Hautanen, palveluvastaava (sairaalakuntoutus pohjoinen)

p. 050 324 7993

mika.hautanen@hyvaks.fi

-

Anu Pollari, palveluvastaava (avokuntoutus pohjoinen)

p. 044 459 8527

anu.pollari@hyvaks.fi

-

Sira Salo, palveluvastaava (arkikuntoutus pohjoinen)

p. 050 323 4885

sira.salo@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 13 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare