Kokki - Kaarea Oy

Kokki

Oletko etsimämme kokki Houtskariin?

Haemme tiimityöskentelyyn tottunutta kokkia Houtskariin vakituiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpiste on Houtskärin Fridhemin keittiö. Keittiö valmistaa keskimäärin 80 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta keittiöstä. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet tarkka sekä luova. Hygieniapassi sekä ruotsinkielen taito ovat työssä välttämättömiä.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Houtskari, 21760 Houtskari

Kaarea on 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan