Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Erikoislääkäri, tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksessa on haettavana erikoislääkärin virka kliinisen neurofysiologian erikoisalalla.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskus tarjoaa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen, kliinisen neurofysiologian, kliinisen patologian ja kliinisen radiologian erikoisalojen palveluita. Kuvantamiskeskus on tehokas, joustava ja tuloksellinen diagnostisia tutkimuksia ja kuvantamisohjattuja hoitotoimenpiteitä tekevä palveluyksikkö.

Kliinisen neurofysiologian yksikössä toimit erikoislääkärin tehtävissä kliinisessä potilastyössä. Tehtävänkuvaasi kuuluvat tavanomaisten erikoislääkärin tehtävien lisäksi:
- vaativien kallonsisäisten EEG-rekisteröintien suunnittelu ja analysointi
- aivojen erilaisten neuromodulaatiohoitojen suunnittelu ja toteuttaminen
- vaativien leikkaussalimonitorointien (IOM) toteuttaminen
- valvekraniotomioiden aikainen neurofysiologinen monitorointi sekä
- vaativien unitutkimuksien (mukaan lukien vauvat) suunnittelu ja analysointi.

Lisäksi toivomme sinulta kykyä ja halua osallistua lääketieteen opiskelijoiden perusopetukseen sekä erikoistuvien lääkäreiden opetukseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme työsi tueksi hyvän perehdytyksen sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. Panostamme lääkärien työviihtyvyyteen ja työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on tällä hetkellä 6686,09 €/kk. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja kliinisen neurofysiologian erikoislääkärin pätevyys.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun on toimitettava ennen virkavalinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä noudatamme koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/

Kontaktuppgifter

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antaa:

Ylilääkäri Sara Määttä, sara.maatta@pshyvinvointialue.fi, p. 044 711 3236

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare