test

Kesätyö: vammaispalvelut Hattula

Ansök senast  13.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tule meille Hattulaan kehitysvammaisten asumispalveluihin viettämään kiva kesä huipputiimissämme.

Voit olla sote-alan opiskelija tai jo pitkään alalla ollut ammattilainen. Tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asukkaidemme hyvään elämään. Tule rohkeasti, vaikka vammaisten henkilöiden parissa työskentely tuntuisikin vieraalta. Me olemme tukenasi ja perehdytämme sinut hyvin työhösi.

Juteinikoti on viihtyisä ja kodinomainen 15 asukkaan koti Parolan keskustan tuntumassa palvelujen äärellä. Asukkaina on kaiken ikäisiä henkilöitä, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve vaihtelee hyvin yksilöllisesti arjen toimintaan liittyvissä tilanteissa.
Tehtävänäsi on avustaa ja ohjata asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan sekä vapaa-aikaan liittyvissä tilanteissa mahdollisimman itsenäisen, mielekkään ja omannäköisen arjen ja hyvän elämän toteutumiseksi.
Asukkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen ja vahvistaminen on toimintamme keskiössä ja meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, vaikuttavuus ja rohkeus.

Tule meidän huipputiimiimme tekemään merkityksellistä työtä, jossa pääset kokemaan iloisia kohtaamisia asukkaidemme kanssa sekä vaihtelevia työpäiviä mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa.
Tarvitsemme sinua touko-syyskuun välillä. Kerro meille miten olet käytettävissä ja räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kesätyö. Työ on kaksivuorotyötä, työvuorotoiveita saa esittää ja niitä kuunnellaan.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Laita hakemusta rohkeasti tulemaan!
Palkkaus määräytyy koulutuksen ja osaamisen perusteella. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2405,15€. Ja esimerkiksi lähihoitajaopiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka on 2250 €/kk, kun suoritettuna on hyväksytysti yli 2/3 opinnoista, etkä opiskelijana pysty suoriutumaan keskeneräisen koulutuksesi vuoksi kaikista työhön kuuluvista tehtävistä (rajoitetut lääkeoikeudet).
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

http://www.omahame.fi

Kontaktuppgifter

Soita rohkeasti, annamme mielellämme lisätietoja!

Juteinikoti, kati.kopra@omahame.fi p. 050 378 8127.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare 1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Läs om arbetsgivare