test

HYVAEP Sote-kesäsijaisuudet 2024, Resurssipalvelut

Ansök senast  12.5.2024 23:59

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue - vierelläsi kun tarvitset!

Haluatko kesäsijaisuuden lakeuksilta? Etsimme sijaisia erilaisiin tehtäviin sosiaali- ja terveyspalveluihin Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Otamme ilolla vastaan alan opiskelijoita, uran alkutaipaleella olevia tai kokeneita konkareita - lähihoitaja, sairaanhoitaja, ensihoitaja, geronomi, sosionomi, kätilö, bioanalyytikko, röntgenhoitaja, terveydenhoitaja, fysioterapeutti, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, hoiva-avustaja, toimintaterapeutti, hammashoitaja ja suuhygienisti.

Meillä on monia eri työmahdollisuuksia, mistä voit valita itsellesi sopivia vaihtoehtoja. Voit työskennellä esimerkiksi lähiterveyspalveluissa, erikoissairaanhoidossa, ensihoidossa, ikäihmisten asumispalveluissa, kotihoidossa, kehitysvammaisten asumispalveluissa, työikäisten palveluissa tai lastensuojelussa. Työskentely voi tapahtua lyhyissä jaksoissa tai pidemmissä sijaisuuksissa. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Odotamme sinulta kiinnostusta työhön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostunutta asennetta työn tekemiseen. Meillä on mahdollisuuksia työskennellä seuraavissa kunnissa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Teuva ja Vimpeli. Hakemuksellasi voit hakea kaikkien näiden alueiden kesäsijaisuuksiin.

Työtehtävät riippuvat siitä, missä ja millaisten asiakkaiden tai potilaiden kanssa työskentelet. Työaika voi olla päivätyö tai vuorotyö riippuen yksiköstä. Työvuoroihin vaikuttaa myös oletko valmistunut vai opiskelija. Lääkelupien edellytykset ja vaativuudet vaihtelevat yksiköstä riippuen. Katsomme eduksi, jos lääkeluvat on suoritettuna, mutta niitä on mahdollista suorittaa myös yksiköissä tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Osassa työtehtävissä voit tarvita ajokorttia ja omaa autoa.

Tietyt tehtävät ja yksiköt edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lasten kanssa työskennellessä voimme pyytää lain (504/2002) mukaisen rikostaustaotteen. Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetun lain mukaan pyydämme rikosrekisteriotteen myös, mikäli työskentelet iäkkäiden tai vammaisten henkilöiden kanssa vähintään kolmen kuukauden verran vuoden aikana. Ensihoidossa työskenteleville tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Voit jättää meille hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluun tullessasi otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen, työ- ja tutkintotodistukset sekä opintorekisteriotteen, jos olet opiskelija. Haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Tervetuloa följyhyn!


Lisätietoja voit kysyä:
Eeva Kangasniemi, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva, p. 040 120 9010
Päivi Ropponen, Ilmajoki, Kurikka, Jalasjärvi, Jurva, p. 044 452 5578

Leena Hella-Isoaho, keskussairaala: medisiiniset palvelut, lasten ja nuorten palvelut, kuntotuspalvelut, diagnostiikkapalvelut (laboratorio ja radiologia), p. 050 474 3192
Tanja Mäenpää, keskussairaala: psykiatriset palvelut, operatiiviset palvelut ja Seinäjoen lähiterveyspalveluiden vastaanottopalvelut, p. 050 474 4542
Marja Isosaari, keskussairaala: yhteispäivystys ja päivystysosasto, ensihoito ja Seinäjoen lähiterveyspalveluiden perustason osastot sekä kotisairaala, p. 050 474 2400
Paula Korvala, sosiaali- ja perhepalvelut, työikäisten palvelut, Seinäjoki, p. 044 425 5278
Kati Klemola, ikäpalvelut, Seinäjoki ja Isokyrö, p. 040 636 7602

Maritta Hannila, Lapua, Alavus, Ähtäri, Soini, Kuortane, p. 044 438 4172
Outi Suominen, Kauhava, Kortesjärvi, Alahärmä, Ylihärmä, Evijärvi, Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli, p. 040 183 6398

Kontaktuppgifter

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare