test

Huoltoinsinööri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Ansök senast  6.5.2024 15:45

Tervetuloa kehittymään meille terveyspalveluiden tekniikan huippuosaajaksi! Haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää osaajaa ja meillä olisikin auki vakituinen tehtävä

HUOLTOINSINÖÖRILLE (SÄHKÖ)

Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa Sairaala Novassa mutta työtehtävät ovat mahdollisia erikseen sovittaessa myös muissakin Keski-Suomen Hyvinvointialueen kohteissa mahdollisia. Työ on päivätyötä arkisin.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa SÄHKÖ- yksikön työnjohdolliset tehtävät, teknisten palveluiden huoltokirjajärjestelmämme ylläpito, järjestelmän kehittäminen ja dokumenttien hallinta sekä muutos ja korjaustöiden hallinta. Lisäksi toimit esihenkilön sijaisena ja tiimivastaavana huolto-ohjaajille.

Odotamme sinulta:
- S1 tai S2 sähköpätevyyttä
- Lääkintätilojen laitteiden ja niiden määräyksientuntemusta
- Kokemusta sähkönjakelun ylläpidosta (0,4/20kV) ja tai suunnitteluista
- Kokemusta sähkölaitteistojen määräaikaismittauksista ja -tarkastuksista
- Sähkönjakelun vika- ja häiriötilanteiden selvittelytaitoa
- Ongelmanratkaisu ja paineensietokykyä
- Tietojärjestelmä tuntemusta (mm Granlund Manager ohjelmisto)

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------------------

Kelpoisuusehto tehtävässä on soveltuva insinöörikoulutus. Arvostamme erinomaisia yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja sekä sähkökäytön- ja sähkötöidenjohtaja kokemusta teknisesti vaativista kohteista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Kyösti Koskela

Käyttöpäällikkö

p. 0407079584

kyosti.koskela@hyvaks.fi

-

Mika Paananen

Tekninen päällikkö

p. 0447021171

mika.paananen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare