Henkilökohtainen avustaja, vammaisten palvelut

Ansök senast  24.10.2024 15:00

Henkilökohtaiseksi avustajaksi Lapin hyvinvointialueelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule henkilökohtaisen avustajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialue järjestää vammaispalvelulain mukaista henkilökohtaista apua hyvinvointialueen omana toimintana. Vammaisten palveluissa on auki kolme henkilökohtaisen avustajan kokoaikaista tehtävää.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vaikeavammaisen henkilön avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella tavanomaisissa päivittäisissä toimissa, kuten aamu- ja iltatoimissa, työssä ja harrastuksissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Lisäksi Lapin hyvinvointialueen omana toimintana järjestettävä henkilökohtainen apu vastaa myös henkilökohtaisen avun tarpeisiin tilanteissa, joissa avustettavan vakituinen avustaja on tilapäisesti estynyt tai henkilökohtaista apua ei muutoin ole saatu järjestettyä. Avustaminen tapahtuu aamu, ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva työkokemus tai koulutus. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työ ei sovellu alaikäisille.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 24.10.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Vastuuyksikköjohtaja Maija Tervo

p. 040-5826351

s-posti maija.tervo@lapha.fi

Palveluvastaava Niina-Marika Roivainen

p. 040-6109081

s-posti niina-marika.roivainen@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare