test

Hanketyötekijä

Ansök senast  7.5.2024 14:00

Hanketyöntekijä työikäisten perhehoidon prosessin mallinnukseen ja pilotointiin.

Haemme Etelä-Pohjanmaan työikäisten asumisen tuen -ja asumispalveluiden palveluyksikköön hanketyöntekijää, jonka tehtävänä on muodostaa perhehoidosta työikäisten palveluihin prosessikuvaus sekä aloittaa toiminnan pilotointi. Hankkeen toteutusaika on työsuhteen alusta kolme kuukautta

Työikäisten perhehoito halutaan yhdeksi vaihtoehdoksi tukea asiakasta asumiseen ja arkeen sekä elämänhallintaan liittyvissä haasteissa. Perhehoito tukee parhaimmillaan kuntoutumista, parantaa, säilyttää toimintakykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä lisää henkilön valmiuksia toimia omassa lähiympäristössään ja yhteiskunnassa. Perhehoidon ei pidä kuitenkaan olla loppuelämän ratkaisu vaan tavoitteellinen välietappi kohti omaa asumista ja pärjäämistä.

Hanke on saanut rahoituksen kehittämistyöntekijän palkkaukseen Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluiden/palveluyksiköiden kehittämisrahoituksesta kolmeksi kuukaudeksi. Tarkoituksena on tehdä yhteistyötä ikäihmisten palveluiden sekä vammaispalveluiden kanssa.

Nyt etsimme sinua kehittäjätyyppi hyppäämään mukaan hankkeeseen ja antamaan tälle toiminnalle lähtölaukaus. Odotamme sinulta avointa asennetta, halua kehittää uutta toimintaa, idearikkaita ajatuksia ja myös ammatillista näkökulmaa. Tehtävä on hyvin itsenäinen, mutta saat kuitenkin täyden tuen työikäisten asumispalveluiden tiimiltä ja kehitätte toimintaa yhdessä vastuuyksikköjohtajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena haettavaan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaali- tai terveysalan kelpoisuus, tai muu soveltuva tutkinto. Ensisijaisesti haemme tehtävään kehittäjää ja prosessiosaajaa, kaikki muu on plussaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään haun päätyttyä sovitusti.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Mia Välimaa

vastuuyksikköjohtaja

050 517 7794

mia.valimaa@hyvaep.fi

Elina Eteläaho

palveluyksikköjohtaja

elina.etelaaho@hyvaep.fi

050 4633870

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare