Fysioterapeutti, sijaisuus, kuntoutuksen aluepalvelut, Kärsämäki

Ansök senast  4.10.2024 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle kuntoutuksen aluepalveluihin Kärsämäelle fysioterapeuttia sijaisuuteen. Sijaisuus alkaa 4.9.2024 ja 11.3.2025 päättyy.

Neuvoteltavissa toimipisteeksi ovat myös Pyhäjärvi tai Haapavesi, mistä liikuminen 2-4 x viikossa Kärsämäelle sekä tarvittaessa Pyhännälle.
Työsi tukena Eteläinen 2 -alueella (Haapajärvi, Haapavesi, Pyhäjärvi, Pyhäntä ja Reisjärvi), on fysioterapeutteja, kuntohoitajia, toimintaterapeutteja ja puheterapeutti.

Fysioterapeutin tehtävät sijoittuvat kiireettömään avopalveluihin koko elämänkaaren mukaisesti Kärsämäelle ja tarvittaessa Pyhännälle. Kärsämäellä kuntoutusyksikössä ja kotona arviointijaksolla olevien fysioterpiatarpeen tunnistaminen kuuluu fysioterapeutin toimenkuvaan sekä arkeen konkreettisen toimintakyvyllisen tavoitteen laatiminen asiakkaan kanssa kuin myös suunnitella vaikuttavien fysioterapeuttisten menetelmien käyttö ja tuen tarve kuntoutujan etenemiseksi progressiivisesti kohti tavoitetta. Asiakkaan lisäksi hoitohenkilöstön sekä hänen omaisten ja läheisten ohjaaminen että neuvominen kuntoutujan omakuntoutukseen ja kuntoutumista edistävään hoitotyöhön. Tehtävät voivat edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle tehtävään perehdytyksen, esihenkilön, moniammatillisen tiimin ja Pohteen ammattilaisten tuen kehitysmyönteisessä työyhteisössä sekä joustavuutta työajoissa elämäntilanteen mukaan.

Arvostamme ammatillisuutta ja kehitysmyönteisyyttä, ystävällisyyttä ja luotettavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Uusien toimintatapojen ja digiratkaisujen käyttöönotto on osa fysioterapeutin työnkuvaa.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävänvastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vs.vastuuyksikköpäällikkö Adeline Liehrmann, p. 040 502 5805, sähköposti: adeline.liehrmann@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare