test

Erityisasiantuntija, Projektit ja hankkeet, Lappeenranta

Ansök senast  6.5.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Tule meille kehittämispalveluihin kehittämään sosiaalista raportointia Ekhvalla. Haemme määräaikaiseen projektitehtävään erityisasiantuntijaa (sosiaalityö) 1.5.2023 alkaen tai viimeistään 3.6.2024 alkaen. Työn kesto 15.5.-31.12.2024.

Tehtävässä toimit sosiaalityön erityisasiantuntijana (sosiaalityö) Ekhvan kehittämisyksikössä rakenteellisen sosiaalityön kehittämisessä alueellisesti ja osallistut myös kansalliseen kehittämiseen. Työtehtävä liittyy STM:n rahoittamaan Kestävän kasvun ohjelman, Etelä-Karjalan alueen RRP eli Happee 2 - Hyvinvointialueemme palvelut ja prosessit edelleen edelläkävijöinä hankkeeseen.

Työssä keskeisintä on sosiaalisen raportoinnin mallin luominen ja käyttöönotto ja sen vakinnuttaminen osaksi kansallista ja alueellista tietotuotantoa. Työtä ei aloiteta tyhjästä, vaan tähän mennessä on kehittämisessä tunnistettu alueella olemassa olevat sosiaalisen raportoinnin rakenteet, toimijat ja tietotuotannon lähteet. Niiden pohjalta laaditaan ja viimeistellään alueellinen rakenteellisen sosiaalityön malli, joka kytkeytyy valtakunnalliseen rakenteellisen sosiaalityön toimintamalliin. Lisäksi tavoitteena on kehittää ja luoda pysyvät rakenteet Ekhvalle, jotta kansalliset rakenteellisen sosiaalityön tavoitteet ja toimintamalli voidaan jalkauttaa osaksi hyvinvointialueen sosiaalityön arkea sekä kehiteäään sosiaalisen raportoinnin prosessia sosiaalityön kehittämisen sekä johtamisen tukemiseksi. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Työn pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Lisäksi odotamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä asioiden toimeenpanoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme monipuolista työkokemusta erilaisista sosiaalityöntekijän tehtävistä.

Kontaktuppgifter

Riinamari Savolainen, palvelupäällikkö (Aikuissosiaalityö yhteiset), puh. 040 674 0229 riinamari.savolainen@ekhva.fi 8-12.4 ja Paula Soukkio, Vs. kehittämispäällikkö (Projektit ja hankkeet), puh. 0406513969, paula.soukkio@ekhva.fi, 9-12.4

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare