Erikoislääkäriksi korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalle, KYS

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikkaan erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla hoidamme aikuis- ja lapsipotilaita, joilla on kiireetöntä tai kiireellistä hoitoa vaativa korva-, nenä- ja kurkkutautialan vaiva, vamma tai sairaus. Potilaamme tulevat joko ajanvarauksella tai päivystyksenä.

Erikoislääkärinä teet kliinistä työtä pääosin tuumoripotilaiden parissa. Lisäksi työhösi kuuluu kehittämis- ja opetustehtäviä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle moniammatillisen, kollegiaalisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Työhyvinvointia tuemme mm. Epassi edulla sekä tyhy-toiminnalla.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme erikoislääkäri?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin pätevyys, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä lääketieteen tohtorin tutkinto.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antaa:

Vastaava ylilääkäri Elina Penttilä p. 044 717 5021, elina.penttila@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare