Asiantuntija, Etävastaanottojen kehittäminen

Ansök senast  30.9.2024 15:00

Asiantuntijaksi VASA 2-kehittämishankkeeseen!

Haemme VASA 2-kehittämishankkeeseen asiantuntijaa kehittämään etävastaanottoja -ja tapaamisia 31.12.2025 saakka. Tehtävään valitun toiminta-aluetta on koko Lapin hyvinvointialue. Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa Lapin hyvinvointialueelle.

Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle, VASA 2-hanke kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita Lapin hyvinvointialueella vuoden 2025 loppuun saakka. Hankkeen toimenpiteillä vastataan koronapandemian aiheuttamiin haasteisiin sekä kehitetään sote-palvelujen saatavuutta ja hoitoon pääsyä. Rahoitus on osa EU:n kertaluontoisen NextGeneration Eu -elpymisrahoituksen Kestävän kasvun ohjelmaa. Hankkeen hallinnoijana on Lapin hyvinvointialue ja koordinoija on POSKE.

Asiantuntija työskentelee hankkeessa hoitotakuuta edistävien digitaalisten innovaatioiden parissa (investointi 4). Asiantuntijan keskeiset tehtävät kuuluvat etävastaanottojen ja -tapaamisten toimintamallien kehittämiseen, käyttöönottoon, kouluttamiseen ja juurruttamiseen Lapin hyvinvointialueella. Hanketyötä tehdään kiinteässä yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen digipalveluiden sekä terveydenhuollon ja sosiaalihuollon toimialojen kanssa. Työ on monipuolista, ja pitää sisällään mm. erilaisten tilaisuuksien järjestämistä ja verkostojen kokoamista ja vetämistä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme valmiutta matkustaa Lapin hyvinvointialueella sekä osallistumista alueellisiin ja valtakunnallisiin tilaisuuksiin, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän laajaa tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta haettavan tehtävän osalta.
Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehittämistehtävissä toimimisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn työnhakupalvelussa 30.9.2024 klo 15.00 mennessä.


Läs mer

https://lapha.fi
http://www.ekollega.fi

Kontaktuppgifter

Kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö

p. 040 570 2844

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare