Apulaisosastonhoitaja - Borgå stad

Apulaisosastonhoitaja

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee apulaisosastonhoitajaa Näsin kuntoutuskeskukseen, osasto 3, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.8.2019-31.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Keskeisemmät työtehtävät ovat sairaanhoitajan tehtävät sekä toiminnan kehittäminen yhdessä esimiehen ja muun henkilöstön kanssa, myös esimiehen sijaistaminen.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja AMK tai vastaava opistotasoinen sairaanhoitaja. Eduksi luetaan kokemus esimiestehtävistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaisesti. Työ on 3- vuorotyötä ja työaika on 38.75h/viikko.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kolme kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 29.7.2019 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lähempiä tietoja antaa osastonhoitaja Päivi Savolainen, puh. 040 515 5401 ja apulaisosastonhoitaja Anna Kolsi puh. 040 676 1395.

Näsin kuntoutuskeskus
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan