2 ohjaajaa, kuntoutusyksikkö Kataja - Satakunnan sairaanhoitopiiri

2 ohjaajaa, kuntoutusyksikkö Kataja

Etsimme nyt kuntoutusyksikkö Katajan osaavaan joukkoon kahta ohjaajaa. Kuntoutusyksikkö Kataja toimii Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen kriisi- ja kuntoutusyksikkönä.

Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys sekä osallisuus. Ohjaajana toimit osana moniammatillista työryhmää, jossa erilaisten toimintamenetelmien avulla etsitään ratkaisuja asiakkaan toimintakyvyn ja sosiaalisen elämänhallinnan parantamiseksi. Ohjaajana vastaat asiakkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa.

Kyseessä on määräaikaiset tehtävät, jotka täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin!

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Sirkku Marikko, p. 044 707 4025 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.