Yritysneuvoja - Cursor Oy

Yritysneuvoja - Cursor Oy

Haemme Cursoriin yritysneuvojaa.

Tehtäväsi on Kotkan-Haminan seudulla toimivien yritysten neuvonta ja liiketoiminnan kehittäminen. Palvelet yrityksiä asiantuntevasti elinkaaren eri vaiheissa esimerkiksi omistajanvaihdoksissa ja yritysjärjestelyissä sekä talous- ja rahoitusasioissa. Osaat auttaa myös innovaatioihin ja julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Työtehtäväsi ovat asiakkaiden parissa ja niihin kuuluu mm. henkilökohtaista asiakasneuvontaa toimipisteissä sekä yrityskäyntejä, yritystilaisuuksia ja toimimista laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja myynnillinen ote työhösi. Toimit osana innovatiivista Cursorin yrityspalvelutiimiä rakentaen kanssamme tulevaisuuden yrityspalveluita. Raportoit yrityspalvelupäällikölle.

Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta yritysneuvonnasta (kuten omistajanvaihdosasiat, yritysjärjestelyt, talous- ja rahoitusasiat) ja liiketoiminnan kehittämisestä vähintään viiden vuoden ajalta sekä yritystoiminnan (erityisesti PK sektori) ja elinkeinoelämän tuntemusta. Hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin asiakaspalvelutilanteissa kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja erityisesti PK-yrityssektoriin. Tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän elinkeinoelämän kehittämisessä ja yrittäjyyden tukemisessa Kotkan - Haminan seudulla.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta.

Tehtävään haetaan kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme, otamme hakemuksia vastaan vain sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat arkisin numerosta 045 7881 7896 (klo 7 - 14).

Lisätietoja

http://www.cursor.fi
http://www.visitkotkahamina.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, puh. +358 40 190 2521, tiina.paavola @ cursor.fi ja henkilöstöpäällikkö Carina Pulkkinen, puh. +35840 190 2502.


Osoite: Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluita Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kunnille menestyksekkäästi jo 30 vuotta. Seudulla on n. 88.000 asukasta ja n. 4.800 yritystä.

Tutustu työnantajaan