Yrityskoordinaattori - Oriveden kaupunki

Yrityskoordinaattori - Oriveden kaupunki

Haemme Oriveden kaupungille elinvoimapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

YRITYSKOORDINAATTORIA

Kaupungin elinvoimapalvelujen yksikkö kehittää aktiivisesti Oriveden vetovoimaa ja näkyvyyttä sekä kaupungissa toimivien yritysten toimintaedellytyksiä.

Yrityskoordinaattorina osallistut keskeisessä roolissa Oriveden kaupungin elinkeinoelämän erityisesti matkailutoimialan kehittämiseen sekä yritysyhteistyön vahvistamiseen. Työhösi kuuluu mm. aktiivinen vuorovaikutus yrittäjien kanssa, matkailun ja yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen, kaupunkimarkkinointi sekä tapahtumien ja verkostotilaisuuksien järjestäminen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto ja kokemusta matkailualan tai yrityspalvelujen tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta verkostomaisesta ja monialaisesta työskentelystä. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, viestintäosaamista ja hankekokemusta.

Tarjoamme sinulle innostuneen, ammattitaitoisen ja kehittyvän työyhteisön sekä monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuudet oman osaamisen kasvattamiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä on työsuhteinen ja sen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (Pirte) terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää 1.7.2019 klo 15.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), hakuavain 240091.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Pirkko Lindström puh. 040 5950 480, sähköposti: pirkko.lindstrom@orivesi.fi

Oriveden kaupunki, Elinvoimapalvelut
Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi

Orivesi on reilun 9.000 asukkaan kiinnostava kaupunki luonnon keskellä kasvavalla Pirkanmaalla osana vetovoimaista Tampereen kaupunkiseutua

Tutustu työnantajaan