Ympäristötarkastaja - Kuopion kaupunki

Ympäristötarkastaja - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueella ympäristönsuojelupalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva ympäristötarkastajan virka.

Tehtävänkuvaus: Kuopion alueelliset ympäristönsuojelupalvelut toimii kunnan yleisenä valvontaviranomaisena ja vastaa yleisen edun valvonnasta ympäristölainsäädännön mukaisesti. Valvonta kohdistuu erityisesti ympäristönsuojelulain, maa-aineslain ja jätelain nojalla annettujen valtioneuvoston asetusten ja päätösten noudattamiseen. Lisäksi vastaamme useamman kunnan alueella ilmanlaadun ja melun yhteistarkkailusta. Haettavana olevan ympäristötarkastajan tehtävänkuvaan sisältyvät muun muassa ympäristönsuojelulain mukaisen toiminnan luvittaminen ja valvonta. Lisäksi tehtävään sisältyy ilmansuojelun ja meluntorjunnan erityisasiantuntemusta vaativia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot: Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi ympäristö- tai tekniseltä alalta. Katsomme eduksi ensisijaisesti erityisosaamisen ilmanlaadun seurannassa ja melumittauksissa tai toissijaisesti useamman vuoden kokemuksen ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä julkisella sektorilla.

Valitulta edellytetään ajokorttia (B-luokka), oman auton käyttöoikeus.

Palkka 3562,37 €/kk

Viran työaika on 36.75 h/vko.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/ymparistosuojelun-luvat-ja-valvonta

Lisätietojen antaa ympäristöjohtaja Tanja Leppänen p. 044 718 2141, tanja,leppanen@kuopio.fi

Kuopion kaupunki, 300005 Kaupunkirakennelautakunta, 310004 Kaupunkiympäristön palvelualue, 341003 Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut
Osoite: Kuopio

www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan