YLILÄÄKÄRIN VIRKA - Paraisten kaupunki

YLILÄÄKÄRIN VIRKA - Paraisten kaupunki

PARAISTEN TERVEYSKESKUKSEN YLILÄÄKÄRIN VIRKA

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi ylilääkärin viran kaupungin terveyskeskuksessa. Paraisten terveyskeskuksella on viisi terveysasemaa ja yhteensä kaksitoista lääkärinvirkaa. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä työyhteisössä, mahdollisuuden kehittää työn sisältöä sekä kilpailukykyisen palkan.

Viran kelpoisuusehdot ovat terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus tai lupa saada harjoittaa lääkärin ammattia sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla, kokemus hallinnollisista tehtävistä, ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja johtamistaidot.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja ilmoitettava viran vastaanottamisesta kuukauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Tiedustelut: Henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, puh. 044 3585832 ja v.t. ylilääkäri Kenneth Wilson, puh. 040 488 5501, sähköpostitse etunimi.sukunimi@parainen.fi.
Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan kaupunginhallitukselle ja toimitetaan viimeistään 14.06.2019 klo 12:00 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 PARAINEN tai sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi , työnumero 234293

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto
Osoite: Vapparintie 15a, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan