Ylilääkäri, Perhepalvelut Lappeenranta

Hakuaika päättyy  1.10.2024 23:59

Perhepalveluiden ylilääkäriksi Etelä-Karjalaan?

Etsimme Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle perhepalveluiden vastuualueelle Perhekeskus - lasten ja nuorten peruspalvelut tulosyksikköön vakituiseen tehtävään ylilääkäriä 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä toimit perhepalveluiden vastaavana lääkärinä ja vastuuyksikön lääkäreiden esihenkilönä. Varsinaiseen tulosyksikköön kuuluvat neuvolatoiminnan ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lisäksi myös koulukuraattori- ja -psykologipalvelut, kehitykselliset palvelut sekä sosiaalihuoltolain mukaisia peruspalveluja (sosiaalityö, perhetyö, lapsiperheiden kotipalvelu ja perheoikeudelliset palvelut). Teemme yhteistyötä tiiviisti myös lastensuojelun sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa. Yhteistyökumppaneitamme löytyy myös somaattisesta erikoissairaanhoidosta, avoterveydenhuollosta ja aikuisten psykososiaalisista palveluista.

Ylilääkärinä johdat ja kehität vastuuyksikön lääketieteellistä toimintaa ja vastaat sen lainmukaisuudesta. Oikea aikainen ja asianmukainen moniammatillinen hoito on meille sydämen asia. Sen suunnittelu ja kehittäminen on keskeinen osa tehtävää. Tekemällä osin kliinistä työtä itsekin on toimintojen kehittäminen helpompaa. Haluaisimme myös, että osaltasi mahdollistat ja viet eteenpäin kaikin tavoin visiotamme Suomen onnellisimmista työntekijöistä. Omaan henkilöstöön panostaminen sekä opiskelijoiden ja erikoistuvien lääkäreiden työjaksojen suunnittelu, koordinointi ja ohjaus on avainasemassa työtyytyväisyydessä. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua aktiivisesti lääkärien rekrytointiin.

Toivomme sinulta innostusta, kiinnostusta, kokemusta ja/tai koulutusta hallinnollisista tehtävistä ja toimimisesta moniammatillisessa työyhteisössä. Työsi tukena sinulla ovat osaavat ja itsenäisesti työskentelevät esihenkilöt sekä koko muu henkilökunta. Osittainen etätyö on myös mahdollista.

Autamme erittäin mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon löytämisessä. Karjalassahan asuu varsin välitöntä väkeä. Parhaimpia puoliamme onkin toisesta välittäminen ja arjen kiireettömyys Saimaan maisemia unohtamatta. Toki töitäkin meillä saa paiskia, kompaktissa työyhteisössä, jossa tunnemme toisemme muutenkin kuin vain ulkonäöltä. Kurkkaa miltä elämä Lappeenrannassa voisi näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=e66odNqw5uE

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Haussa huomioidaan myös erikoislääkäriopintojen loppuvaiheessa olevat, jolloin varsinainen virantoimitus alkaa kelpoisuusehtojen täytyttyä.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaan valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Virkasuhteen alussa on kuuden (6) kuukauden koeaika.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Perhepalvelujen johtaja Sirkka Pennanen, sirkka.pennanen@ekhva.fi, puh. 040 715 6079

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan