Ylilääkäri, lastenneurologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ylilääkäri, lastenneurologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme lastentautien vastuuyksikköön vakinaiseen virkaan lastenneurologian ylilääkäriä.

Satakunnan sairaanhoitopiiri on väestöpohjaltaan Suomen toiseksi suurin keskussairaalatasoinen sairaanhoitopiiri. Lastentautien vastuuyksikkö toimii vuonna 2015 valmistuneessa erinomaisesti varustellussa lasten- ja naistentalossa.

Lastentautien vastuuyksikössä on lastenneurologian ylilääkärin viran lisäksi lastenneurologian erikoislääkärin virka, joka on täytetty. Lastenneurologian ylilääkäri johtaa moniammatillista työryhmää. Työnkuvaan voi itse vaikuttaa.

Ylilääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on lastenneurologian erikoislääkärin oikeudet. Hallinnon koulutus ja kokemus katsotaan eduksi.

Työaika on 38,25 h/vko (8-16), ei päivystysvelvollisuutta. Virkaan liittyvät palkkaus- ja taloudelliset edut määräytyvät sairaalalääkäreiden palkkauksesta annettujen säännösten perusteella. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haasteltavilta tarkastetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

vt. vastuualuejohtaja Mervi Haapsamo
p. 044 707 7810
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualue
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan