Yleislääkäri erityishuollon poliklinikalle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Teet monipuolisia lääkärin tehtäviä kehitys- vammapsykiatrin työparina erityishuollon poliklinikalla Kouvolassa. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä.

Olemme koulutusmyönteisiä. Mahdollistamme sinulle esimerkiksi terapeuttiopinnot. Lääkäreiden palkkaus on meillä hyvä. Otamme huomioon toiveet tehtävänkuvassa ja työajassa. Kehitämme palvelukokonaisuuksiamme, ja nyt sinulla on mahdollisuus päätä vaikuttamaan tuleviin palveluihimme.

Kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja laillistus lääkärin tehtävään.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen, mikaela.blomqvist-lyytikainen@kymsote.fi
ylilääkäri Mia Tapiola, mia.tapiola@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.