Yksikön päälikkö - Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Haemme vesihuollon toimialalle vedenpuhdistusosaston tuotantoyksikköön

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Tuotantoyksikkö huolehtii raakaveden hankinnasta, talousveden tuotannosta vedenpuhdistuslaitoksillamme sekä vedenjakelusta yli miljoonalle kuluttajalle pääkaupunkiseudulla.

Johdettavanasi on noin 30 ammattilaisen yksikkö. Vastaat päällikkönä vastuualueesi toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja organisoinnista. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativia ulottuen laaja-alaisesti koko vesihuollon toimialalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, kokemusta esimiestyöstä sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii sinulta lisäksi aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kesken.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Veli-Pekka Vuorilehto, puh. 09 1561 3291.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 25.11.2019.

Lisätietoja

https://www.hsy.fi/fi/tietoa-hsy/tule-meille-toihin/avoimet-tyopaikat/Sivut/yksikon-paallikko.aspx
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0dc07692

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Veli-Pekka Vuorilehto, puh. 09 1561 3291.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY
Osoite: Helsinki

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi.