Yhdistelmätyöntekijä, Rauma - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme vakituinen yhdistelmätyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua loistavaan joukkoomme Arkean Rauman kohteeseemme vakituiseksi. Työ on yhdistelmätyötä arkipäivisin, joten päivään kuuluu sekä ylläpitosiivousta hoivakodin yleisissä tiloissa ja asukkaiden huoneissa että ruuan lämmitystä keittiössä ja esille laittoa.

Katsomme eduksi sekä siivous- että keittiöalan tutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme? Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse mikko.helin@arkea.fi tai puhelimitse 040 7027566.

Arkea Oy, Ruokapalvelut
Osoite: ., 26100 Rauma

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.