Yhdistelmätyöntekijä, kesätyö, Vaasa - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme yhdistelmätyöntekijä, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen sekä valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua loistavaan joukkoomme kesätöihin Arkean Vaasan kohteeseemme ajalle 28.5.-28.6.2020. Työ on yhdistelmätyötä, joka sisältää pääasiassa siivoustyötä. Päivään kuuluu sekä ylläpitosiivousta hoivakodin yleisissä tiloissa ja asukkaiden huoneissa että ajoittain avustavia keittiötöitä. Työympäristö on monipuolista ja vaihtelevaa.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemusta alalta sekä siivous- tai keittiöalan tutkinnon. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja huolellisuutta. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Lisäksi haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Pääset tekemään tärkeää työtä huolehtimalla hoivakohteemme puhtaudesta ja hygieniasta.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme.

PS. Vaasan kohteessamme on avoinna myös kokin tehtävä ajalle 2.7.-2.8.2020.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 65280 Vaasa

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.