Yhdistelmätyöntekijä, kesätyö, Nurmo - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme yhdistelmätyöntekijä, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua kesätöihin loistavaan joukkoomme Arkean Nurmon kohteeseemme. Työ on yhdistelmätyötä, joten päivään kuuluu sekä ylläpitosiivousta hoivakodin yleisissä tiloissa ja asukkaiden huoneissa että ruuan lämmitystä ja esillelaittoa.

Katsomme eduksi sekä siivous- että keittiöalan tutkinnon ja työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa. Haemme erityisesti sinua, joka olet asiakaspalveluhenkinen, kykenet organisoimaan työtehtäviäsi ja suhtaudut innokkaasti työhösi. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse, mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 60550 Nurmo

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.