Yhdistelmätyöntekijä - Arkea Oy

Yhdistelmätyöntekijä - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme yhdistelmätyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen, sekä tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Lisäksi haluamme taata, että siivouksen laatu on loistavaa joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua loistavaan joukkoomme Arkean Tampereen kohteisiimme vakituiseen työsuhteeseen. Työ on yhdistelmätyötä, joten päivään kuuluu sekä ylläpitosiivousta että ruuan lämmitystä keittiössä ja esille laittoa.

Katsomme eduksi laitoshuoltajan tutkinnon ja siivouskokemuksen terveydenhuollon kohteista sekä keittiöalan tutkinnon. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kohteen henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa. Haemme erityisesti omatoimista tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Työ on päivätyötä ja sisältää työkohteen vaihdon kerran päivässä, joten oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme? Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Johanna Michelsson sähköpostitse johanna.michelsson@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 33530 Tampere

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.