Yhdistelmätyöntekijä - Sodankylän kunta

Yhdistelmätyöntekijä - Sodankylän kunta

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi

Yhdistelmätyöntekijän toimen hakuaikaa jatketaan ajalle 14.8 - 30.8.2019 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon toimea täytettäessä. Yhdistelmätyöntekijä tulee sijoittumaan siivouspalveluiden vastuualueelle. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat siivouspalveluiden vastuulla olevien kiinteistöjen siivous- ja laitoshuolto sekä ateriapalvelutehtävät.

Toimien kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto, catering-alan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa hygieniaosaamispassia sekä ajo-oikeutta (vähintään B-luokan ajokortti). Eduksi toimeen haettaessa katsotaan siivous- ja/tai ruokapalvelualan koulutus ja kokemus.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 30.8.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Siivoustyönohjaaja Mirka Nätynki, mirka.natynki@sodankyla.fi, puh. 040 576 3530
Tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärvi, ville.pyhajarvi@sodankyla.fi, puh. 040 197 5846

Tekniset palvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on lähes 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.
Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi.

Tutustu työnantajaan