Webbkommunikationsplanerare - Sipoon kunta

Webbkommunikationsplanerare - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig kommun där vi satsar på högklassiga tjänster och fungerande arbetsmetoder samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Vi ska snart inleda arbetet med att förnya kommunens webbsidor och saknar en sakkunnig för att genomföra uppdateringen.

Vill du visa vad du går för och vara med i detta helhetsutvecklingsprojekt? Har du redan en vision om hur drömmarnas webbsidor kunde se ut ur kommuninvånarnas synvinkel? Vi har en plats för dig!

Vi söker en WEBBKOMMUNIKATIONSPLANERARE för en tidsbunden anställning fram till slutet av år 2020.

Webbkommunikationsplaneraren fungerar som projektledare till ett projekt i vilket kommunens webbsidor förnyas och ansvarar för genomförandet av projektet. Arbetet ger dig en möjlighet att genomföra webbkommunikation i praktiken samt utveckla verksamhetspraxisen i kommunen. Vi värdesätter att du har tidigare erfarenhet av projekt i vilka webbplatser har förnyats. Kunskaper i planering och byggande av webbplatser samt av innehållsproduktion och webbredigering värdesätts likaså. Ditt arbete löper sannolikt smidigare om du också har kännedom om den offentliga sektorn samt erfarenhet av projektarbete.

Behörighetskraven för uppgiften är lämplig examen på högskole- eller institutnivå samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken.

Din utbildning är dock inte avgörande, utan vi lägger mer värde på att du har lämplig erfarenhet och rätt attityd. Personen som vi söker har initiativförmåga. Det är viktigt att du vill sätta mål och arbeta mot dem. Som ansvarig för projektet med att förnya våra webbsidor har du tät samarbete med flera aktörer inom kommunen. Därför förutsätter vi att du har utmärkta interaktions- och samarbetsfärdigheter.

Vi erbjuder dig en utsiktsplats i en växande och utvecklingsinriktad kommun, stöd av en professionell och kunnig arbetsgemenskap samt flexibilitet i arbetet. Ditt arbetsställe är beläget i kommunens centrum Nickby. Sibbo hör till HRT-området med goda bussförbindelser mellan Nickby och bland annat Helsingfors och Borgå.

Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt AKTA och i uppgiften tillämpas en prövotid på fyra månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2950 euro + eventuella tillägg. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut.

Vänligen lämna in din ansökan med CV via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekry 28.5.2019 senast kl. 14. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

Mer information om uppgiften ger kommunens förvaltningschef Lilian Andergård-Stenstrand, 0406628922 tai lilian.andergard-stenstrand(a)sipoo.fi.

Ekonomi- och förvaltningscentralen, Förvaltningstjänster
Osoite: Stora Byvägen 18, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Tutustu työnantajaan