Vuorovastaavaharjoittelija - Kaarea Oy

Oletko etsimämme keittiöpuolen vuorovastaavaharjoittelija?

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä.
Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Haemme kesäksi vuorovastaavaharjoittelijaa Kaarean kantasairaalakeittiöön Turkuun ajalle 2.5.-31.8. Keittiömme valmistaa keskimäärin noin 3700 annosta päivässä, palvellen viikon jokaisena päivänä. Työharjoittelu on palkallinen.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä esimiehen sekä muiden vuorovastaavien apuna. Tehtävät pitävät sisällään sekä hallinnollisia tehtäviä että osallistumista keittiön työtehtäviin. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa, joten omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet organisointikykyinen, tarkka sekä innokas oppimaan ja ottamaan vastuuta. Viihdyt hektisessä työssä ja pidät vaihtelevista tilanteista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta keittiöalalta. Odotamme sinulta meneillään olevia työnjohdollisia opintoja ja kiinnostusta keittiötyöhön. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä Ms Officen sujuvaa käyttötaitoa. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden syventyä opiskelemaasi alaan. Tervetuloa meille!

Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Sähköpostitse palveluesimies Sanna Lainela, sanna.lainela@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, Turku

Kaarea on 300 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan