Vuorovastaava-kokki, Helsinki - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme VUOROVASTAAVA-KOKKI, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Haemme loistotyyppiä vuorovastaavan vakituiseen tehtävään Helsingin Tilkkaan, missä palvelemme hoiva-asiakkuuden lisäksi asiakkaitamme myös henkilöstöravintolassa ja kahvilassa. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ruokatuotannon ytimessä sekä hyvän ja innostavan työporukan.

Vastaat tehtävässäsi Tilkan ruokatuotannon päivittäisestä ohjaamisesta ja elintarviketilauksista, ruoan laadusta ja omavalvonnasta sekä osallistut keittiön käytännön työhön. Valmistamme tuotantokeittiössämme ateriat 350 - 500 asiakkaalle päivässä viikon jokaisen päivänä, asiakasryhmien makutottumukset ja erityisruokavaliot huomioiden. Vastaamme siitä, että jokainen asiakkaamme saa kokea maistuvia ateriahetkiä joka päivä. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa sekä Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän tai vastaavan osaamista sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet organisointikykyinen, tarkka sekä kannustava vuorovastaava. Viihdyt hektisessä työssä ja pidät vaihtelevista tilanteista.

Miksi tulisit meille töihin? Tarjoamme antoisan ja vakituisen työn suomalaisessa yhtiössä ja hyvässä työporukassa. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Vuorovastaavana työskentelet osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelumme tuottaa päivittäin 42 000 ateriaa monessa eri toimipisteessä 500 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Tartu maukkaaseen tilaisuuteen ja täytä sähköinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
palveluesimies Anu Gröndahl, p. 040 630 7078, anu.grondahl@arkea.fi
palvelupäällikkö Heli Haikonen, p. 050 438 3663, heli.haikonen@arkea.fi

Arkea Oy, Ruokapalvelut
Osoite: Mannerheimintie 164, 00300 Helsinki

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.