Vuorovastaava - Kaarea Oy

Meille keittiöpuolelle vuorovastaavaksi?

Haemme kesäksi vuorovastaava Kaarean sairaalakeittiöön Turkuun ajalle 4.5.-30.8. Keittiömme palvelee viikon jokaisena päivänä.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä esimiehen sekä muiden vuorovastaavien apuna. Tehtävät pitävät sisällään sekä hallinnollisia tehtäviä että osallistumista keittiön työtehtäviin. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä sekä hygieniapassia. Voit suorittaa meillä myös alan opiskeluun liittyviä harjoittelujaksoja. Olethan oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa. Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä! Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20520 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!