Viestintäsuunnittelija - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin keskushallinto hakee vakinaiseen palvelussuhteeseen osaavaa viestintäsuunnittelijaa.

Viestintäsuunnittelijan tehtävään kuuluu kaupungin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen kaupunkistrategian mukaisesti. Tehtävä sisältää ulkoista, sisäistä ja poikkeusolojen viestintää sekä tiedottamista. Viestintää toteutetaan pääosin kaupungin verkkosivujen sekä muiden verkkosivustojen ja sosiaalilisen median kanavien kautta.

Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa viestintäprojektien ja kampanjoiden suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta sekä niissä käytettävien materiaalien ideointi ja tuottaminen. Työhön sisältyy myös suunnitelmien ja ohjeiden laatimista viestintään ja markkinointiin.

Viestintäsuunnittelijan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto, kokemusta tiedotuksesta, viestinnästä ja markkinoinnista sekä tehtävän edellyttämä kielitaito.

Koeaika on 6 kk. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Edellytämme hakijoilta lyhyttä max. 2 minuutin mp.4 muotoista videota, jossa kerrot miksi juuri sinut tulisi valita kaupungin uudeksi viestintäsuunnittelijaksi.

Lähetä videosi sähköpostiosoitteella: some@forssa.fi
Kirjoita lisäksi nimesi ja puhelinnumerosi.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi
http://www.forssa.fi/kaupunki-ja-hallinto/hallinto/keskushallinto/hallintopalvelut-keskushallinto/

Jari Kesäniemi, kaupunginjohtaja 050 564 0001
Päivi Majava, kaupunginjohtajan sihteeri 050 5640 002
Jos tulee ongelmia sähköisen hakemuksen jättämisessä, ota yhteys henkilöstöpäällikköön:
Esa Sinisalo, 050 5590 851 tai esa.sinisalo@forssa.fi
Apua ongelmatilanteisiin Kuntarekryn käytössä löydät näiltä sivuilta:
https://www.kuntarekry.fi/fi/ukk

Keskushallinto
Osoite: Turuntie 18, Forssa

Forssan kaupunki on reilun 17 000 asukaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kaupungeista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.
Viestinnän ja tiedottamisen päätavoite on edistää kaupungin myönteistä kuvaa, elinvoimaa ja kilpailukykyä asukkaita, yrityksiä, elinkeinoja ja kansainvälisiä toimijoita houkuttelevaksi.
Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme. Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -sivustolla ja lähetä 2 minuutin videosi osoitteeseen some@forssa.fi

Tutustu työnantajaan