Viestintäasiantuntija - Espoon kaupunki

Viestintäasiantuntija - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme Espoon terveyspalveluihin kokenutta ja ammattitaitoista viestintäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tartut rohkeasti käytännön töihin. Osaat ideoida, suunnitella, toteuttaa ja kehittää terveyspalvelujen viestintää asiakkaan näkökulmasta. Hoidat asiakasviestintää, henkilöstöviestintää ja mediaviestintää eri kanavissa. Suunnittelet ja toteutat sisältöä verkkosivuille, kirjoitat juttuja, laadit tiedotteita, esitteitä ja muita viestintämateriaaleja, olet mukana järjestämässä tapahtumia. Osallistut myös sosiaali- ja terveystoimen viestinnän kehittämiseen yhdessä viestintätiimin kanssa.Palvelumme kehittyvät jatkuvasti. Palvelumuotoilu on sinulle tuttua ja osaat katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta. Sinulla on kokemusta myös muutosviestinnästä. Olet yhteistyökykyinen ja tottunut toimimaan verkostoissa. Pidät siitä, että työpäivät ovat vauhdikkaita ja vaihtelevia. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn mukavassa työyhteisössä.Henkilökohtaiset työhaastattelut ajoittuvat seuraaville päiville: 23.9., 30.9., 2.10. ja 3.10.Käytämme haussa videohaastattelua.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto
Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä, ymmärrystä palvelumuotoilusta, verkkokirjoittamisen taitoja ja muutenkin sujuvaa kynää, some-osaamista ja yhteistyökykyä.
Arvostamme kokemusta terveyspalvelujen viestinnästä, verkkopalvelun kehittämisestä, kuvankäsittelystä ja taitosta. Työssä tarvitaan myös ruotsin ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi vapaamuotoisesti hakulomakkeen Oma esittely -kohdassa.

Viestintäpäällikkö Outi Huida 050 346 9798 19.8. klo 14-16 ja 29.8. klo 8-10 Terveyspalvelujen johtaja Sanna Svahn 050 544 6535 26.8. klo 8-9.30 ja 27.8. klo 8-8.30

Terveyspalvelut/Hallinto
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Tutustu työnantajaan