Viestintäasiantuntija

Hakuaika päättyy  25.9.2024 15:00

Viestinnän tiimiimme etsitään uutta työkaveria. Kiinnostaisiko sinua monipuoliset työtehtävät ja laajatkin viestinnän kokonaisuudet, erityisesti hankeviestinnän parissa? Hae mukaan meidän Eloisaan ja osaavaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2024-31.12.2025. Työpisteesi sijaitsee Mikkelissä, mutta työtä voit tehdä joustavasti etänä, kunhan olet valmis satunnaiseen matkustamiseen etenkin Etelä-Savon alueella.

Toimit osana Etelä-Savon hyvinvointialueen viestintätiimiä, jossa jokaisella on omat vastuualueensa. Tiimi toimii sujuvasti yhteistyössä tukien toisiaan, mutta sinun työhösi kuuluu erityisesti hankeviestinnän koordinointi, suunnittelu ja toteutus. Hankeviestintä läpileikkaa kaikkia hyvinvointialueen toimialueita, joten tehtävä vaatii sinulta laajaa syventymistä hyvinvointialueen toimintaan ja vahvaa kokonaisuuksien hallintaa.

Suunnittelet hankeviestintää yhdessä eri hanketiimien kanssa ja huolehdit, että hyvinvointialueella käynnissä olevista hankkeista viestitään ajantasaisesti ja avoimesti. Hankeviestintää ohjaa osittain myös ulkopuolisten rahoittajien vaatimukset, joten tehtävässäsi huolehdit myös niiden toteutumisesta Eloisan brändi-ilmeeseen sovitettuna.

Tuotat sisältöä kaikkiin Etelä-Savon hyvinvointialueen kanaviin rennolla ja rohkealla äänensävyllä. Työhösi sisältyy monikanavaisen sisällöntuotannon lisäksi myös hankkeissa kehitettyjen toimintamallien ja palvelujen visualisointeja ja selkiyttämistä viestinnän keinoin, joten pääset käyttämään luovuuttasi!

Hankeviestijänä luot sisältöä muun muassa Eloisan someen, verkkosivuille, intraan, sisäiselle videoseinälle ja asiakastiloissa sijaitseville infonäytöille. Pääset myös osaksi erilaisia kansallisia verkostoja, jotka tukevat työtäsi. Olet tiiviisti mukana esimerkiksi Eloisan digitaalisten palvelujen kehittämisessä ja niiden viestinnässä - sijaisuutesi aikana julkaistaan muun muassa uusi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hyvinvointitarjotin, jonka viestinnän koordinoinnista vastaat yhdessä hyte-tiimin kanssa.

Odotamme sinulta;
- Vahvoja sidosryhmätaitoja. Työskentelet asiantuntijana isoissa tiimeissä ja myös useiden ulkopuolisten toimijoiden kanssa, joten yhteensolmittavia langanpätkiä on käsissäsi paljon
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa
- Luovaa asennetta, rohkeutta ja itseohjautuvuutta
- Aiempaa kokemusta viestinnän työtehtävistä

Odotamme sinulta kokemusta seuraavista järjestelmistä ja kanavista:
- Meta Business Suite
- Facebook, Instagram LinkedIn, X, Youtube
- M365-yritystyökalut
- Wordpress
Plussaa myös Adobe Creative Cloud osaamisesta. Hankkeisiin luodaan paljon painomateriaaleja ja visualisointeja, kuten esitteitä, mainoksia ja infograafeja. Materiaalien tuottamisessa sinua tarvittaessa tukee myös muu viestintätiimi.
Näiden lisäksi käytössäsi on myös muita järjestelmiä, kuten mediaseuranta, sivustoanalytiikka, infotv-hallinta, sekä Eloisan sisäinen videoseinä, joiden käyttöön koulutamme.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta viestintätehtävistä vähintään 2 vuotta.
Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käymme läpi jo hakuajan kuluessa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:

Mari Teittinen

hankejohtaja

Strategiapalvelut

044 417 3981

mari.teittinen@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan